Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení VZT v m.č. 315 IT4Innovations
Odesílatel Veronika Rucká
Organizace odesílatele Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava [IČO: 61989100]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 27.08.2021 13:29:30
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace č. 1

Vážení dodavatelé,

zadavatel obdržel k zadávací dokumentaci následující dotazy:

1)
V tabulce nemáte zahrnuty stavební práce (např. prostupy přes zeď atd.). V tabulce nemáte zahrnutou dopravu. Můžeme tyto 2 položky dopsat do vaši excel tabulky, případně je nacenit samostatně jako přílohu k cenové nabídce a následně zahrnout do celkové sumy v SOD? V SOD by pak byla uvedena kompletní cena včetně dopravy a stavebních prací.

V reakci na obdržený dotaz k zadávací dokumentaci vám poskytujeme upravený položkový rozpočet s názvem "21-05-03 doplněná specifikace_VZD_1", který zahrnuje výše uvedené položky. Pro sestavení nabídky, prosíme, využijte tento aktualizovaný rozpočet. Současně uvádíme, že celková cena plnění uvedená v návrhu smlouvy v bodě 5.1 musí odpovídat celkové nabídkové ceně, jež bude zpracovaná dle požadavků čl. 6 výzvy k podání nabídky.

2)
Dále zadavatel obdržel žádost o uspořádání druhé prohlídky místa plnění.

Vzhledem k tomu, že účast na prohlídce místa plnění představuje nutnou podmínku pro podání nabídky, zadavatel uspořádá další prohlídku místa plnění dne 2. 9. 2021 od 11:00 hod. Podmínky účasti na prohlídce místa plnění jsou stanoveny v bodě 8 výzvy k podání nabídky.

S ohledem na provedenou úpravu zadávací dokumentace, která nebyla poskytnuta v souladu s čl. 8 výzvy k podání nabídky do 2 pracovních dnů, a realizaci prohlídky místa plnění prodlužujeme termín pro podání nabídek do 7. 9. 2021 do 9:00 hodin.

Děkujeme za pochopení.


Přílohy
- 21-05-03 doplněná specifikace_VZD_1.xls (48.00 KB)